субота, 11. март 2023.

Selidbe cene

Agencija za selidbe "Milošević selidbe" postoji zbog klijenata, njima posvećuje veliku pažnju i opstaje zahvaljujući zadovoljnim klijentima koji nas preporučuju na svakom koraku. Pozovite nas i uverite se u profesionalnu uslugu i najpovoljnije cene za sve naše usluge.


 

Kako se formiraju cene za selidbu?

Sve selidbe se razlikuju po nečemu, pa prema tome i cene selidbi mogu značajno da osciluju. Obračunavanje cene selidbe se razlikuje po tome da li se obračun radi za:

Faktori koji utiču na cene selidbe

Ključni faktori pri određivanju cene gradske selidbe su:

  • količina stvari
  • spratnost objekta
  • mogućnost i ne-mogućnost korišćenja lifta
  • tip usluge
  • komplikovanost posla

Na cenu međugradske usluge utiču svi parametri kao i kod određivanja cene gradske selidbe, a njima se pridodaju i udaljenost gradova, da li se koriste putevi sa naplatom putarine, da li se koriste asfaltirani putevi (kada je u pitanju selidba stvari u vikendicu).

Cene međunarodnih selidbi zavise od mnogo faktora, ako imate pitanja pozovite nas i pronaći ćemo za vas najpovoljnije rešenje.


 

​Cene su informativnog karaktera. Za dalje relacije cena se obračunava po kilometru, računa se ukupna kilometraža.
Minimalna ukupna kilometraža po kojoj se obračunavaju cene iz cenovnika je 200km, za kraće relacije cena je po dogovoru.
Dodatni troškovi kao što su putarina i različiti terminali nisu uračunati u cenu i snosi ih klijent ukoliko ne postoji drugačiji dogovor.
 
Kontaktirajte nas na:
065/4444 675
063/88-92-293

Selidbe Milošević 

1 коментар:

  1. Ko hoće da uštedi može da iznajmi kombi . Samo onda mora sam da se nosi nameštaj i teške stvari po stepenicama, sam treba da se radi montaža i demontaža itd. Ipak je jednostavnije sa agencijom, nije velika razlika u ceni

    ОдговориИзбриши

Истакнути пост

Saveti za nošenje nameštaja

Ukoliko planirate selidbu, a potrebno vam je nošenje nameštaja, tehnike i drugih glomaznih stvari, najbrže i najsigurnije rešenje je angaž...