субота, 25. фебруар 2023.

Odvoženje starog nameštaja i ostalog kabastog otpada

Ovo je veoma zanimljiva i tražena usluga, možda čak traženija od samih selidbi.


 

Šta sa starim nameštajem?

Neko ima potrebu za selidbom a neko ne, međutim svi imamo neku stvar (komad nameštaja, staru belu tehniku, neispravan bojler i slično) koje želimo da se rešimo. Međutim, mi se veoma teško odričemo stvari i razmišljamo i ponašamo se u stilu "ne bih to da bacim trebaće mi nekad ili ću ga nekome pokloniti", ali to se veoma retko dešava.

Zato vam predlažemo da nas kontaktirate ukoliko imate potrebu za odvoženjem starih stvari.
Prilikom odvoza starog nameštaja procedura je ista kao i prilikom selidbe sa tim što se istovar vrši na deponiji u Vinči.

Kako se rešiti starog nameštaja?

Naša agencija ima ugovor sa prodavnicom polovnog nameštaja tako da ako procenimo da nameštaj ima neku vrednost, cena usluge odnošenja se smanjuje za tu vrednost ili je odnošenje nameštaja besplatno. Troškove prevoza utovara i istovara naplaćujemo od prodaje nameštaja. Veoma česte su i situacije da klijenti kupe ili naslede stan sa svim stvarima. Tada nastupamo mi, rešavamo vas muke i praznimo kompletan stan. Naša agencija vrši:

  • Odvoženje nameštaja
  • Odvoženje bele tehnike
  • Odvoženje šuta
  • Čišćenje podruma
  • Čišćenje tavana

Bilo da izbacujete jedan komad nameštaja, ili praznite ceo prostor pozovite nas i dobićete adekvatnu ponudu.

Izvor: Selidbe Milošević

Нема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

Saveti za nošenje nameštaja

Ukoliko planirate selidbu, a potrebno vam je nošenje nameštaja, tehnike i drugih glomaznih stvari, najbrže i najsigurnije rešenje je angaž...