понедељак, 16. мај 2022.

Kombi selidbe prednosti koje treba znati

 

Kad tad dođe vreme za selidbu. a to je već ozbiljan poduhvat. Selidba je u stvari za mnoge stres u najavi. Da li ipak mora tako? Može li selidba da se organizuje da bude bez stresa? I bez prevelikih troškova. Možda su kombi selidbe rešenje koje niste uzimali u razmatranje. Možda vam ovaj tekst olakša planiranje i samu selidbu.


Pakovanje stvari 


Niko bolje od vas ne ume bolje sortirati, organizovati i zapakovati stvari. Zato prionite na vreme na posao, obezbedite sredstva za pakovanje i krenite. Nabavite na vreme kutije, kese, trake, makaze, flomastere za obeležavanje kutija i kesa, sve što može da vam bude potrebno da biste stvari spakovali tako da se ne oštete pri prevozu ili utovaru i istovaru. Ako niste vični ili nemate vremena za pakovanje, možete se dogovoriti sa radnicima agencije da oni urade pripremu i pakovanje stvari. Naravno, one najvrednije i stvari podložne oštećenju tokom prevoza ili manipulacija, možete i sami da preselite sopstvenim automobilom. 


Izbor prevoznog sredstva
 

Nemate baš previše izbora. Ako zaboravite na prijatelje i rođake ostaje vam agencija za selidbe a transportno sredstvo može biti:

  • Kamion
  • Kombi vozilo
  • Neko treće rešenje koje u startu zaboravite (na primer selidba vašim automobilom)


Zašto ne sopstveni automobil iako ima veliki gepek? Zato što to niko ne radi i ne morate biti prvi koji će se učiti na sopstvenim greškama. Pogotovo ako imate kabaste i teške stvari.

Zašto ne prijatelji ili rođaci da pomognu pri selidbi? Čuvajte ih za krupnije stvari u životu. Cene selidbe nisu tolike da ne možete da priuštite sebi angažovanje profesionlane firme za preseljenje. 

Kamion? Ako baš imate veliki borj stvari, pogotovo kabastih onda je kamion najlogičnija opcija. Imajte na umu ograničenja ako se selite iz centra ili u centar većeg grada. Možda jednostavno nećete moći da pristupite kamionom i da obezbedite prilaz odnosno parking mesto. ili je zabranjen saobraćaj kamonima na mestu utovara odnosno istovara. Raspitajte se na vreme.

Kombi teretno vozilo je idelano orešenja za manje i srednje selidbe jer poseduje sve osobine koje mu omogućuju da se parkira i u sam centar grada ako treba a gabarit ovih vozila uopšte nije za potcenjivanje.

 

Prednosti kombi vozila


Veliki gradovi imaju oganičenja za teška teretna vozila odnosno kamione u pogledu korišćenja saobraćajnica u samom centru grada. Čak i ako nema tih ograničenja, jako je teško obezbediti pristup ovakvim vozilima.

Nasuprot njima kombi vozilo omogućava lakše pronalaženje parking mesta neposredno do lokacije za utovar odnosno istovar.

Takođe, neka od ovih vozila imaju i klizna bočna vrata za jednostavniji pristup stvarima pri utovaru i istovaru. 

Kombi selidba je ipak jeftinija i značajno je lakše organizovati ceo proces preselenja sa kombi vozilom.


Saobraćaj i opet saobraćaj


Prilikom odabri trasnportnog sredsva za selidbu ukazujemo da su saobraćajni uslovi jedna od najvažnijih faktora za pravilan odabir transportnog sredstva. U konsultaciji sa našim stručnim radnicima naći ćemo optimalno prevozno sredstvo za selidbu vaših stvari. Važan iskustveni savet: pre selidbe obezbedite parking mesto na lokaciji utovara odnosno lokaciji istovara.

Ovo će vas poštedeti frustracija i nepotrebnog prenošenja stvari ako je parking mesto više udaljeno od lokacije vašeg doma odnosno lokacije novog doma. 


Kombi vozila imaju zavidan kapacitet


Ne potcenjujte kapacitet kombi vozila. Ako se stvari pravilno slažu iznenadićete se koliko stvari može u stvari da stane u ovo vozilo.

Možda neće uspeti da se se preselite u jednom koraku, ali nije smak sveta ako zbog uslova morate selidbu da obavite u više koraka, iz dva ili više puta. 


Poverite pakovanje stvari radnicima agencije


Najudobnija je selidba ključ u ruke. Ako nemate toliko sredstava onda pakovanje stvari u kombi vozilo moraju da obave radnici agencije jer su oni iskusni i obučeni za t.o


Cena kombi selidbe


Cena kombi selidbe je niža od cene selidbe kamionom. Logično troši se manje goriva i manji je obim stvari za selidbu.


Umesto zaključka


Agencija Milošević će vam pružiti besplatnu procenu selidbe i pronaći najbolje rešenje za vašu selidbu. Kombi vozilo je najčešće dovoljno i nekada jedino moguće transportno sredstvo a naša firma će obezbediti optimalan plan za vašu selidbu, kako u pogledu pakovanja utovara i istovara stvari tako i u pronalaženju parking mesta. 

Mi smo tu zbog vas, pozovite 065/4444 675 i uradimo vašu selidbu tako da je pamtite kao lep događaj u životu.

Izvor: Selidbe Milošević

1 коментар:

  1. Ne mora agencija za selidbe. Možete da iznajmite kombi u rent a car agenciji, skoro sve ih imaju u svojim ponudama. Ako je problem radna snaga, onda je ipak bolja agencija

    ОдговориИзбриши

Истакнути пост

Saveti za nošenje nameštaja

Ukoliko planirate selidbu, a potrebno vam je nošenje nameštaja, tehnike i drugih glomaznih stvari, najbrže i najsigurnije rešenje je angaž...