среда, 23. март 2022.

Kombi prevoz robe

 

 

Kombi prevoz robe je sve traženija usluga. U svetu trgovine se kompanije sa sposobnošću da transportuju robu na najefikasniji i najisplativiji način smatraju veoma neophodnim. Moderno društvo je društvo potrošača, stoga trgovina i industrija tarnsporta robe zauzimaju vodeće mesto na lestvici najrazvijenijih delatnosti današnjice.

Zbog brzo-rastućih potreba za prevozom, odnosno transportom robe - postavlja se pitanje koja opcija je najbolja u ovom slučaju.

Čini se da među najpopularnije opcije spada upravo kombi prevoz robe, a objasnićemo i zašto.

Svakako su vam na raspolaganju različite opcije kada je u pitanju prevoz robe. Kada kažemo ''roba'', tu pre svega mislimo na tzv. ''generalni teret'' - kojim zapravo označavamo proizvode upakovane u kutije, kovčege, folije, gajbe, konzerve, vreće itd. Roba može biti takva da jednostavno zadržava vlastiti oblik tokom transporta i stoga ne zahteva posebno pakovanje. S druge strane, neka roba pak mora biti adekvatno upakovana u foliju, kutije ili neki drugi oblik pogodan za bezbedan transport vaših predmeta.

Naravno, prvi i najčešći način transporta robe jeste drumski. Uz stalno unapređenje vozila i putne infrastrukture, drumski saobraćaj je najsvestraniji u svetu transporta robe. Ove prednosti čine ga preferiranim načinom za manja opterećenja na kraćim razdaljinama i kao takav - kombi prevoz robe je odličan način za vršenje isporuke ''od vrata do vrata''.

Zašto treba da se odlučite za kombi prevoz robe?
 

  • Pre svega, kombiji imaju manja ograničenja kretanja od kamiona, kako u naseljenim područjima - tako i na otvorenim putevima.
  • Kombi prevozi su povoljniji od ostalih drumskih prevoza, posebno u slučaju robe koja nije naročito kabasta i koja ne zahteva pretovar.
  • Najveća prednost bila bi rok isporuke robe i mogućnost direktnih isporuka.


Na šta treba da obratite pažnju kod angažovanja kombi prevoznika robe?


Kada angažujete kombi prevoznika za svoju robu, vodite računa da on ispunjava sledeće četiri osobine:

  • da može da prenese najveću količinu proizvoda
  • sa najvećom brzinom
  • preko najveće udaljenosti
  • uz najnižu cenu.


Zahvaljujući našem bogatom iskustvu, dobro uigranom  timu i najsavremenijim vozilima - uspeli smo da pokrijemo sve ove zahteve. Ukoliko vam je potreban kombi prevoz robe - stojimo vam na raspolaganju u svakom trenutku.

 

Izvor: Selidbe Milošević

1 коментар:

Истакнути пост

Saveti za nošenje nameštaja

Ukoliko planirate selidbu, a potrebno vam je nošenje nameštaja, tehnike i drugih glomaznih stvari, najbrže i najsigurnije rešenje je angaž...