уторак, 1. мај 2018.

Medjugradske selidbe

Medjugradske selidbe u Srbiji su sve popularnije.

Nervira vas sama pomisao da preselite sve svoje stvari, i u osnovi svoj život, u sasvim drugi grad? Ljudi često potcenjuju količinu posla koja je neophodna da se međugradske selidbe obave.

Možda ste mislili da ćete ovo moći da izvedete sami, međutim, ukoliko želite da ceo ovaj proces učinite što kraćim i efikasnijim - potražite pomoć profesionalaca.




Bilo da želite da se preselite u drugi grad zbog studiranja, posla ili možda nečeg drugog - znajte da su međugradske selidbe naša svakodnevnica. Zašto da se sami mučite, kada uz našu pomoć sve može proći dosta ''bezbolnije''.

Na vama je da nam kažete krajnju destinaciju, a na nama je sve ostalo. Naše usluge podrazumevaju:

  • detaljan plan oko organizovanja same selidbe, 
  • pakovanje, 
  • utovar, 
  • prevoz i 
  • istovar stvari. 


Zavisno od količine posla, tj. stvari za selidbu, angažovaćemo adekvatan broj naših profesionalaca i vozila. Oprema koju koristimo je izuzetno kvalitetna i garantuje bezbednost transporta svih vaših stvari. 

Međugradske selidbe svakako spadaju u najčešće selidbe u savremenom društvu, stoga su nešto gde smo stekli vrhunsku praksu.



Selidba u veći grad donosi novi kvalitet življenja, ali sasvim drugačiji način življenja. Gradske saobraćajnice su znatno komplikovanije.

Teže je naći mesto za parking, treba obezbediti i lift za prenos stvari ili dodatne načine za istovar i unos u objekat težih gabaritnih stvari.

Takođe, treba upoznati i nove komšije o dolasku jer ćete narušiti njihovu privatnost i svakodnevne rutine.



Budući da vas već očekuje dovoljno stresa jer se selite u sasvim novi grad, zašto da sebe dodatno opterećujete selidbom, koja je po prirodi jako stresan događaj? 

2 коментара:

  1. Tačno je da su selidbe nezgodne,nervozne i mukotrpne, posebno ako se rade u Beogradukoji ima svoje posebnosti koji otežavaju. Zato je najbolje angažovati agencije, i nije tako skupo.

    ОдговориИзбриши
  2. Medjugradkse selidbe su relativn jednostavne, ima dosta agencija manjih i većih koje će vas uspešno preseliti. Ali kada se radi o medjunarodnim selidbama onda stvari su malo komlikovanije. Treba pored transporta stvari organizovati dosta obimnu dokumentaciju. Za takve selidbe najbolje angažovati specijalizovane agencije koje to rade godinama.

    ОдговориИзбриши

Истакнути пост

Saveti za nošenje nameštaja

Ukoliko planirate selidbu, a potrebno vam je nošenje nameštaja, tehnike i drugih glomaznih stvari, najbrže i najsigurnije rešenje je angaž...