среда, 29. мај 2013.

Selidbe ključ u ruke

Selidbe po principu ključ u ruke


Naša firma SelidbeBeograd.net ima u ponudi servis pod nazivom selidba ključ u ruke. Srpski rečeno, imamo sredstva, znanja, ljudstvo, kapacitet da se posle dogovora vi previše ne mešate u sopstveno preseljenje. Baš tako- Želimo maksimalno da vam olakšamo i selidbu učinimo minimalno napornom i stresnom za vas i vašu porodicu. Pre početka posla mi ćemo zajedno sa vama izvršiti procenu obima i zahteva posla i u skladu sa tim prdložiti dinamiku preseljenja. Datum i tačno selidbe ćemo precizirati sa vama i pokušati da pronadjemo termin koji će biti optimalan i za vas i za komšije ako ih imate.


Pakovanje i raspakovanje

Ako se opredelite za ovaj onda će naši obučeni radnici izvršiti pripremu i pakovanje stvari u vašem stanu, kući, objektu. Pri otme koristimo kartonske kutije koje se prikladno obeležavaju kako bi se vi lakše posle snašli. Takodje, mi vršimo i demontažu nameštaja, svih drugih stvari za koje je potrebno, a kasnije, po prevozu na odredišnu lokaciju i raspakivanje stvari, ponovnu montažu i rasporedjivanje u skladu sa našim prethodnim dogovorom. Posebna pažnja je posvećena vašim vrednim stvarima poput prevoza klavira, sefova, posebnih delova nameštaja, kuhinje, elektronskih aparata, bankomata i sl. Ako imate kučne ljubimce i njih ćemo preseliti na željenu adresu bez ikakvih problema jer imamo iskusnu i uigranu ekipu profesionalnih radnika.


Cena selidbe ključ u ruke

Zašto je servis preseljenja ključ u ruke pogodan za vas? jednsotavno, lišava vas nepotrebnih poslova, gubljenja vremena pa i fizičkih napora. Takodje, ako sami radite pripremu potrebno je da nabavite i sredstva za pakovanje i niz drugih detalja koja kad se sagleda cena selidbe po principu ključ u ruke i nisu vredna vašeg truda. Pogotovo ako imate i komplikovane delove nameštaja, vredne stvari pa i kućne ljubimce.1 коментар:

  1. Ovaj način selibi je najbolji, najjedonostavniji za vlasnika, i najmanje boli glava. Daš ključ ljudima i pojaviš se u zakazano vreme da preuzmeš ključ od novog stana. Ko se nije selio ne zna kliko one mogu da budu stresne i naporne. Potrebno je samo naći pravi u proverenu agenciju za selidbe kojoj se mogu poveriti ključevi

    ОдговориИзбриши

Истакнути пост

Saveti za nošenje nameštaja

Ukoliko planirate selidbu, a potrebno vam je nošenje nameštaja, tehnike i drugih glomaznih stvari, najbrže i najsigurnije rešenje je angaž...