среда, 02. јун 2010.

Saveti za selidbe


U srbiji svako ima neki svoj dobitni sistem za koga smatra da je najbolji.
Evo nekoliko saveta koji Vam mogu olakšati stresan proces selidbe.


Saveti za selidbu

* Pre našeg dolaska bezbedite odgovarajuće parkirno mesto za naše vozilo i biće neuporedivo lakše i nama i Vama.
* Ako koristite lift obavestite komšije o selidbi (usmeno ili nekim obaveštenjem na oglasnoj tabli) jer nikom nije prijatno da zbog vaše selidbe izgubi komfor a kada ih obavestite ipak će biti malo strpljiviji.
* Da nije sve tako stresno i dangubno selidba Vam može biti i vreme da se rešite nepotrebnih stvari koje treba da bacite ili ev. poklonite pre seobe.
* Ako sami pakujete sitne stvari u kutije, kese i sl. vodite računa da ih korektno obezbedite, odnosno zapakujete kako se ne bi rasule tokom prenošenja ili transporta.
* Prilikom pakovanja stvari u kutije ili kese teže stvari uvek stavljate na dno a lakše na vrh da bi kutije biti stabilnije i da bi se lakše prenosile.
* Ne zaboravite da posle pakovanja dolazi raspakovanje na novoj adresi a to će Vam biti mnogo lakše ako svaku kutiju ili kesu vidljivo označite šta sadrži.
* Preporučljivo je tanjire slagati u kutiju uspravno i između staviti nešto mekano npr. papir. Dakle, sve lomljive stvari je potrebno zaštititi od međusobnog direktnog kontakta, naravno, to je u Vašem interesu.
* Proverite gabarit nameštaja, odnosno može li se izneti iz prostorije i uneti u predviđenu prostoriju na novoj adresi. Ako ne može naši radnici će izvršiti demontažu pre selidbe.
* Elektronske uređaje poput kompjutera, TV, Hi-Fi uredjaja isključite dan ranije kako bi im se temperatura prilagodila selidbi, pogotovo ako se selite zimi – ovo niko ne čini ali ume da bude korisno.
* Ako već niste regulišiti odjavu i prijavu telefonskog broja, ADSL ili drugih paketa koje imate kod Vaših provajdera.

Ako ste na početku selidbe posetite sajt selidbe Beograd i dogovorite se za sve detalje.

4 коментара:

 1. Na predlog prijatelja prilikom selidbe koristio sam usluge agencije selidbe Beograd i mogu vam reci da je preseljaj odlicno odradjen.Demontaza
  kuhinje,bracnog kreveta,regala,pakovanje robe u kartonske kutije,zastita staklenih povrsina posebnom folijom sve je proslo u savrsenom redu.
  Onima koji se sele preporucujem ovu agenciju i sami ce se uveriti u azurnost i kvalitet odradjenog posla.
  Beograd selidbe

  ОдговориИзбриши
 2. Na ovom sajtu mi se posebno svidja upustvo za selidbe gde se vidi koje radnje treba preduzeti pre nego sto stigne agencija za selidbe.
  Beogradselidbe

  ОдговориИзбриши
 3. Sta reci komentari su suvisni samo tako
  sve pohvale za selidbe Beograd.
  Beogradselidbe

  ОдговориИзбриши
 4. Ukoiko se radi o medjunarodnim selidbama potrebno je obratiti paznju i na papirologiju, carinske i vancarinske procedure kao i posebni protokol u pakovanju i evidenciji stvari. Osim toga prevoznik mora da ima dozvolu za obavljanje medjunarodnog transporta

  ОдговориИзбриши

Истакнути пост

Saveti za nošenje nameštaja

Ukoliko planirate selidbu, a potrebno vam je nošenje nameštaja, tehnike i drugih glomaznih stvari, najbrže i najsigurnije rešenje je angaž...