среда, 29. мај 2013.

Selidbe ključ u ruke

Selidba po principu ključ u ruke



Jednostavno je. Date ključ od stana agenciji za selidbe i uskoro će vam se zavešiti selidba po principu ključ u ruke. Ne baš bukvalno tako, ali u najvećoj meri baš tako. Neke stvari ćete preneti na naovu lokaciju sami, pogotovo one vrednije. 

Ali većinu drugih stvari kao i pakovanje i pripremu obaviće agencija za selidbe. 

Većina firmi koje se bave selidbama ima u ponudi servis pod nazivom selidba ključ u ruke. Srpski rečeno, imaju sredstva, znanja, ljudstvo, kapacitet da se posle dogovora vi previše ne mešate u sopstveno preseljenje. 

Baš tako.

Moderni trendovi, nedostatak vremena i na kraju krajeva povećanje standarda omogućuju da vam sa olakša preseljenje i selidba učini minimalno napornom i stresnom za vas i vašu porodicu. 

Pre početka posla zajedno sa vama radnici agencije izvrše procenu obima i zahteva posla i u skladu sa tim predložei dinamiku preseljenja. Datum i tačno selidbe se precizira sa vama i uvek se pokušava da pronadje termin koji će biti optimalan i za vas i za komšije ako ih imate.



Pakovanje i raspakovanje


 Ako se opredelite za ovaj servis onda će obučeni radnici izvršiti pripremu i pakovanje stvari u vašem stanu, kući, objektu. Pri tome oni koriste kartonske kutije koje se prikladno obeležavaju kako bi se vi lakše posle snašli. 

Takodje, na radnicima agencije je da vrše i demontažu nameštaja, svih drugih stvari za koje je potrebno, a kasnije, po prevozu na odredišnu lokaciju i raspakivanje stvari, ponovnu montažu i rasporedjivanje u skladu sa našim prethodnim dogovorom. 

Posebna pažnja je posvećena vašim vrednim stvarima poput prevoza klavira, sefova, posebnih delova nameštaja, kuhinje, elektronskih aparata, bankomata i sl. 

Ako imate kućne ljubimce i njih će preseliti na željenu adresu bez ikakvih problema jer agencije iskusnu i uigranu ekipu profesionalnih radnika.


Cena selidbe ključ u ruke


 Zašto je servis preseljenja ključ u ruke pogodan za vas?

Jednostavno, lišava vas nepotrebnih poslova, gubljenja vremena pa i fizičkih napora. 

Takodje, ako sami radite pripremu potrebno je da nabavite i sredstva za pakovanje i niz drugih detalja koja kad se sagleda cena selidbe po principu ključ u ruke i nisu vredna vašeg truda. Pogotovo ako imate i komplikovane delove nameštaja, vredne stvari pa i kućne ljubimce.



1 коментар:

  1. Ovaj način selibi je najbolji, najjedonostavniji za vlasnika, i najmanje boli glava. Daš ključ ljudima i pojaviš se u zakazano vreme da preuzmeš ključ od novog stana. Ko se nije selio ne zna kliko one mogu da budu stresne i naporne. Potrebno je samo naći pravi u proverenu agenciju za selidbe kojoj se mogu poveriti ključevi

    ОдговориИзбриши

Истакнути пост

Saveti za nošenje nameštaja

Ukoliko planirate selidbu, a potrebno vam je nošenje nameštaja, tehnike i drugih glomaznih stvari, najbrže i najsigurnije rešenje je angaž...